Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRI - S-a dat ALARMA în cadrul serviciilor: racolări de procurori şi judecători pe ultima sută de metri (presă)

secret

Trimişi la colţ de al doilea val de modificări la Legile Justiţiei, ofiţerii din servicii au început o campanie masivă de racolări. Potrivit Naţional, serviciile şi-au întins antenele şi încearcă să-şi mărească rândurile pe cât posibil cu cadre din rândul procurorilor şi judecătorilor. Iar asta înainte ca acest lucru să fie interzis prin lege.

Citeşte şi: Veşti BUNE pentru pensionari!De astăzi pot cere RECALCULAREA pensiilor

"In isteria declansata de incercarea de a mai taia din parghiile avute la dispozitie de structurile statului paralel si de a infunda cat se mai poate infunda din „culoarele” unei Justitii devenita deja „camp tactic” in lupta pentru controlul absolut al sistemului si intregii tari deopotriva, s-a strecurat o initiativa pe care Puterea de azi se bazeaza ca va fi „nucleara” decisiva impotriva serviciilor secrete si a conexiunilor acestora din Justitie. Astfel ca, la pachet cu legea raspunderii magistratilor sau mai degraba in al doilea „val” de modificari legislative pe domeniul Justitiei va fi cuprinsa la loc de cinste si propunerea de pedepsire exemplara a ofiterilor de informatii care vor mai incerca sa racoleze judecatori.", scrie jurnalistul Cătălin Tache.

Şi pentru că legea prevede măsuri draconice, precum condamnarea până la 15 ani de închisoare, surse au declarat pentru jurnaliştii de la Naţional că în cadrul  serviciilor s-a dat alarma.

"Drept urmare, stiind ca acum este „ultima strigare” pentru a-si securiza „culoarele” din Justitie, artizanii „campului tactic” deja le forteaza mana celor care deja au apucat sa colaboreze, schimbandu-le peste noapte statutul in acoperiti sau chiar operativi. Bineinteles, inclusiv prin clasica metoda a santajului (...) Ofiterii de informatii insarcinati cu aceste misiuni cauta deja „prospatura”, pentru a-i atrage pe tinerii magistrati dornici de o „explozie” a carierei lor profesionale, fie si prin sarirea exagerata a etapelor normale in „panza de paianjen” atent intinsa in special de catre Serviciul Roman de Informatii. Adica principalul beneficiar de pana acum al formarii unei retele de informatori si colaboratori, de la faza de declansare a urmaririi penale si pana la pronuntarea deciziilor definitive.", mai scrie Cătălin Tache.

Citeşte şi: Vicele comisiei pentru buget din Senat AVERTIZEAZĂ: 'Schimbările legate de contribuțiile sociale și TVA defalcat vor crea HAOS...' .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.