Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri şi acuzaţii fără precedent la adresa DNA: 'Mi-au SPERIAT copilul'

sigla dna

Ies la iveală noi dezvăluiri, dar şi acuzaţii fără precedent la adresa procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA). Fosta şefă a Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Ana Maria Pătru, a vorbit despre dosarul în care a fost citată de DNA Ploiești. Aceasta a depus un memoriu la Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), în care acuză că procurorii i-au pus în față un denunț gata făcut.

Citește și: Val de scumpiri! Iată ce prețuri vor crește de la 1 octombrie

„Denunțul trebuia făcut atunci, pe loc, de față cu toată lumea. În momentul în care mi s-a dat acel denunț, ei puteau să mai aibă o copie. În momentul în care trebuia să scriem despre el, eu am spus că nu pot să îmi asum asemenea lucruri”, a spus Ana Maria Pătru.

Citește și: Vești bune pentru elevi! De ce reduceri vor beneficia

Fosta şefă a AEP a vorbit despre abuzurile care ar fi fost făcute de DNA. „Sunt sub alt control judiciar, pentru că mai am un dosar. În urma efectuării unui dosar penal, efectuat de DNA Ploiești”, a spus Ana Maria Pătru. Fosta şefă AEP a fost citată la DNA Ploiești printr-un telefon dat fiului, în timp ce acesta se afla la școală. „Era la ore, undeva la 10.35 a fost sunat de DNA Ploiești. Nu a răspuns. Nu cunoștea numărul. Apoi, fiul meu a sunat înapoi și au răspuns cei de la DNA Ploiești. Au spus că vor să vorbească cu mine. Nu au sunat întâmplător. Ținând cont că aveau numărul meu de telefon. Numărul e al copilului. Îl are dintotdeauna. E pe numele tatălui lui.

Citeşte şi: BOMBĂ la Vocea României, de la PRO TV: Loredana va fi DATĂ AFARĂ

Atunci când am fost arestată și mi s-a făcut percheziție domiciliară, comisarii au luat și telefonul copilului. Nu înțeleg de ce, era minor. Probabil e o practică a lor să sperie copilul. L-am simțit speriat și mi-a spus: Au sunat cei de la DNA Ploiești. Au zis să îi suni neapărat. Să îi suni tu. Am încercat să-l liniștesc. I-am sunat cam la trei ore după ce mi-a transmis copilul. Prioritatea mea era să îmi liniștesc copilul”, a povestit Ana Maria Pătru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.