Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRI – Sistemul începe ofensiva: Grei din servicii, capii unei structuri paralele pentru salvarea statului de drept

secret

În timp ce protestele au luat cu asalt strada, iar politicienii sunt ocupaţi cu lupta din Parlament, sistemul ar fi pus bazele unei „structuri paralele”, în speranţa salvării statului de drept. Jurnaliştii de la Naţional susţin că 'iniţiaţi ai sistemului' au înfiinşat deja "Departamentul Zero", în colaborare cu grei ai serviciilor şi nu numai.

Citeşte şi: ULTIMA ORĂ - Pedofilul care a terorizat doi copii din Capitală a fost PRINS

“Inițiatorii „Departamentului Zero”, unul dorit a nu se subordona nimănui  nu devoalează  acum decât că au extensii în SRI, DGIA, SIE, MAI și STS, membrii acestuia fiind „crescuți de mici în spirit românesc”. De altfel, amănunt extrem de interesant, „nucleul fondator” s-ar baza pe absolvenții Influentei Școli Militare a Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” de la SIBIU, incluisv pe membrii unei arme cu totul speciale!”, scrie jurnalistul Cătălin Tache.

Mai mult decât atât, structura ar fi acţionat rapid şi s-ar fi extins şi către serviciile statelor membre NATO, cu care ar fi încheiat deja acorduri secrete.

“De asemenea, „scăpările controlate” arată că inițiatorii „Departamentului Zero” ar fi făcut deja acorduri secrete cu alte persoane de la vârful unor servicii secrete din state membre ale NATO, dar și că se pregătește o ofensivă fără precedent împotriva rețelei soroșiște care acționează în România.”

Citeşte şi: Meciul Dragnea – Tudose, la prima repriză : SCENARII vehiculate pentru Cex-ul PSD (presă) .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.