Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor a raportat o creştere cu 35% a veniturilor din vânzări, în primele 9 luni

imobiliare complex

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor a încheiat primele 9 luni ale anului 2020 cu venituri de 135,349 milioane de lei din vânzarea de locuinţe, în creştere cu 35% faţă de perioada similară a anului 2019, se arată într-un comunicat al companiei remis marţi AGERPRES.

Evoluţia se datorează unei creşteri cu 23% a volumului de vânzări, ajungând la un total de 258 de unităţi tranzacţionate (apartamente, plus parcările şi terenurile de curte aferente pachetului), potrivit agerpres.ro.

Citește și: Ultimele știri de la Ministerul Sănătății - Care este starea de sănatate a medicului-erou de la Piatra Neamț

"Impact Developer&Contractor îşi menţine evoluţia pozitivă într-o perioadă dominată de incertitudine, raportând vânzări şi profit operaţional în creştere în cadrul proiectelor rezidenţiale dezvoltate. (...). În perioada următoare, estimăm menţinerea unui ritm susţinut al vânzărilor, bazându-ne pe mixul unic de facilităţi, standard de construcţie şi preţ, adus de fiecare dintre proiectele noastre în piaţă. Mai mult, măsura majorării plafonului valoric pentru aplicarea cotei de TVA de 5% va aduce cu siguranţă o gură de oxigen pieţei rezidenţiale, în special în oraşele mari, stimulând achiziţia unor locuinţe mai spaţioase, construite la standarde ridicate, astfel încât să poată îndeplini nevoile de confort şi calitate a vieţii pentru familiile tinere", a declarat Sorin Apostol, CEO Impact Developer & Contractor.

Cu o experienţă de 29 de ani pe piaţă, Impact Developer & Contractor SA este singurul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori Bucureşti. De-a lungul activităţii sale, societatea a dezvoltat 16 ansambluri rezidenţiale în Bucureşti şi în ţară, însumând peste 450.000 de mp construiţi şi peste 4.000 de unităţi livrate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.