Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvoltatorul imobiliar Nordis Group estimează vânzări de 100 milioane euro în 2021 şi îşi propune să vândă peste 1.400 de unităţi

Captura facebook
Nordis group

Dezvoltatorul imobiliar Nordis Group a înregistrat în primele patru luni vânzări de 21 milioane euro, adică aproximativ 50% din valoarea totală vândută în anul precedent, şi estimează vânzări de 100 milioane euro în acest an, când îşi propune să vândă peste 1.400 de unităţi, potrivit news.ro.

"Nordis Group anunţă rezultatele aferente primelor patru luni ale anului. Cifrele sunt valabile pentru vânzările ansamblurilor hoteliere şi rezidenţiale din Mamaia, Sinaia şi Braşov. Estimarea cifrei de afaceri a grupului pentru anul în curs este în creştere, la peste 100 milioane de euro. 2021 este un an care a debutat excelent pentru Nordis Group. În primele patru luni, compania a înregistrat vânzări de 21 milioane euro. Suma reprezintă aproximativ 50% din valoarea totală vândută în anul precedent şi o creştere de 300% comparativ cu perioada similară a anului trecut. Performanţa este cu atât mai notabilă dacă luăm în calcul impactul negativ al pandemiei de Covid-19 asupra economiei mondiale, cât şi a ţării", a anunţat compania.

Pe fondul acestei creşteri, Nordis Group a anunţat extinderea de până la trei ori a forţei sale de vânzări.

Citește și: BREAKING SURSE Începe PELERINAJUL în JUSTIȚIE pentru fostul ministru Bodog

Până la finalul lui 2021, Nordis Group a anunţat că îşi propune să vândă peste 1.400 de unităţi.

"Totodată, compania vizează să atingă o valoare totală a vânzărilor de peste 100 milioane euro în acest an. Până în prezent au fost vândute 230 unităţi", precizează compania.

Totodată, 75% din cumpărători au ales să achite integral unităţile contractate, compania dezvoltând proiectele din fonduri proprii şi vânzări, fără credite bancare.
"Ne bucură interesul crescut al românilor faţă de ansamblurile noastre hoteliere şi rezidenţiale. Suntem tot mai aproape de deschiderea Nordis Mamaia de 5 stele, proiect unde astăzi lucrează peste 500 de angajaţi Nordis şi zeci de firme subcontractoare din ţară şi străinătate. Iar promisiunea Nordis se extinde mai presus de dezvoltarea ansamblurilor hoteliere şi rezidenţiale de lux”, a declarat Alexandru Mihai, managing partner Nordis Group.

Nordis Group reprezintă un grup de firme cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltarea de ansambluri hoteliere şi rezidenţiale de lux. Clienţii pot cumpăra o cameră de hotel cu chirie lunară stabilită pe 30 de ani şi un randament anual garantat de 7%. Grupul de firme este format din 7 entităţi: Nordis Hotels, Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Real Estate, Nordis Architecture, Nordis Travel şi Nordis Property Management.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.