Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dialog halucinant în direct la B1 TV! Tatăl procuroarei propuse pentru şefia DNA: 'Iohannis poate să aibă probleme cu DNA' (VIDEO)

florea

Adina Florea, procuror la Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa este propunerea ministrului Justiției pentru șefia DNA. Într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii ”Bună, România!”, tatăl Adinei Florea, Dumitru Florea, a sugerat că președintele Klaus Iohannis ar putea avea probleme cu DNA în viitor.

Întrebat dacă are încredere că fiica sa va rezolva problemele din DNA, acesta a răspuns: ”Eu cred că va pune mâna și va încerca să le rezolve. Nu știu dacă le va rezolva așa de repede. Sunt diferite probleme. Problemele sunt ale lui Kovesi, ale lui Iohannis și alții ca ei”.

Unul dintre prezentatorii emisiunii i-a sugerat să reformuleze afirmația și să spună că șeful statului nu a avut nicio legătură sau problemă cu DNA. "Nu a avut, dar poate să aibă", a fost replica lui Dumitru Florea.

Ulterior, o femeie care se afla lângă tatăl procuroarei a încercat să-l determine pe acesta să încheie convorbirea. "Pleacă de aici!", a fost replica acestuia. În cele din urmă, după aproape un minut în care se auzea în fundal o ceartă între cei doi, convorbirea telefonică a fost întreruptă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.