Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dialog INCENDIAR între Augustin Lazăr și Tudorel Toader pe tema protocoalelor cu SRI : L-ați citit înainte de a îl semna?/ Probabil au fost niște scăpări

Augustin Lazăr

La interviul susținut de Augustin Lazăr la Ministerul Justiției pentru obținerea unui nou mandat de procuror general, ministrul Justiției a atins si subiectul protocoalelor incheiate de Parchetul General cu SRI.

Redăm dialogul dintre Augustin Lazăr și Tudorel Toader:

Tudorel Toader: Spuneati - Doamne Dumnezeule, cum sa facem noi astfel de inginerii?- apoi s-a dovedit ca erau mai multe protocoale, a aparut ulterior cel din 2016, a spus Tudorel Toader.

Augustin Lazăr: Discutia era despre pretinse echipe mixte. Eu la asta m am referit. Toata discutia a venit de la pretinsa existenta a unor echipe mixte si eu mi-am exprimat indignare.

Citeste si Prima reacție a rivalului lui Benjamin Netanyahu după alegeri: 'La orizont se întrevede un cer întunecat'

TT: Cum vedeti decizia CCR?

AL: Eu m-am uitat la partea privind protocolul din 2016, care zice ca respecta exigentele constitutionale, insa sunt trei termeni care prin modul de redactare pot sa permita interpretari si nu sunt in regula, sunt de acord cu CCR.

TT: L-ati semnat citind doar prima fraza ?

AL: Stiti de ce a fost semnat in decembrie din martie? Ca a fost discutat si rediscutat, l-am analizat si reformulat de mai multe ori. L-am imbunatatit, nu numai ca l-am citit. (...) Probabil că au fost niște scăpări. Noi ne-am gandit ca e o informare normala, ca la orice petitionar, cea referitoare la mentiunea de a informa SRI in 60 de zile privind traseul informarii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.