Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diana Șoșoacă îi dă replica lui Claudiu Târziu: Un păduche, o căpușă a politicii românești/ A fugit repede la Dâncu să îi dea raportul

Agerpres
Diana Sosoaca

Senatorul Diana Șoșoacă, președintele S.O.S. România i-a dat replica liderului AUR Claudiu Târziu la BZI Live și l-a numit ”un păduche, o căpușă a politicii românești”. Diana Șoșoacă a mai spus că acesta este ”întârziatul politicii românești”.

Ea i-a criticat pe cei de la AUR că n-au făcut nimic în privința abuzurilor din azilele de bătrâni și din orfelinatele din România, dar acum adună date cu caracter personal prin caravana medicală ca să nu mai aibă nevoie să strângă semnături în campanie.

Diana Șoșoacă a menționat că, înainte de a fi în Parlament, a luptat ca avocat împotriva abuzurilor. ”Unde era tinicheaua pe vremea aia? Nicăieri, cum nu e nici acum, ați văzut ce spune domnul Piperea care a menționat că e prieten cu doamna Firea, e pe lista europarlamentarilor AUR, nu înțeleg cum s-a putut asocia cu tinichelele. El a spus foarte clar: luați-o pe Firea și ajutați-o să ajungă la Primăria Capitalei”, a comentat Diana Șoșoacă.

”A ieșit întârziatul politicii românești și a spus și el cu întârziere „vai ce comandăm noi”, deși dețin președinția a nenumărate comisii din Parlament. În Senat, întârziatul spune că trebuie să ne înțelegem bine cu toate partidele și așa au ajuns toate partidele parlamentare aceeași mizerie, de aceea nu le convine că există Diana Șoșoacă, senatorul care dă în vileag tot ce fac politicienii”, a declarat președintele S.O.S. România.

Președintele S.O.S. România a mai spus că dacă nu era Rețeaua Profesioniștilor și Diana Șoșoacă nu intra AUR în Parlament.

”Vă folosiți de numele meu peste tot în țară. M-ați dat afară pentru că vorbeam împotriva vaccinării și pentru că am început anchetele în cazul azilelor și a orfelinatelor. Nu aveau nevoie de un om care să lupte pentru dreptate. Singura opoziție din Parlament e Diana Șoșoacă. Ia să fi avut încă 10-15 oameni care luptau alături de mine. Dacă un om a reușit să oprească atâtea lucruri și să facă anchete, dar dacă eram 10, 15. Dar și după ce AUR m-a dat afară le-am spus: hai să facem treabă! Nu, au răspuns cei de la AUR, noi trebuie să fim ca celelalte partide. După alegeri, s-au dus imediat să se consulte cu Vasile Dîncu”, i-a acuzat Diana Șoșoacă pe cei de la AUR.

”Tinicheaua deține președinția Comisiei de Abuzuri din Senat. Ce a făcut AUR după ce am dezvăluit abuzurile? Nimic. Pentru că nu se pricep și pentru că le e frică”, a mai spus Diana Șoșoacă.

De la ce a plecat scandalul

Schimbul de replici dintre cei doi a plecat după ce senatorul Diana Șoșoacă (VEZI AICI) a comentat public declarațiile candidatului AUR la alegerile europarlamentare Gheorghe Piperea referitoaree la posibilitatea ca Gabriela Firea sa fie candidatul AUR pentru Primăria Capitalei.

A urmat o replică violentă a lui Claudiu Târziu - VEZI AICI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.