Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diana Șoșoacă despre candidați: Simion `măscărici`, Geoană `muribund politic`, Kovesi `trădătoare`

Facebook
Diana Sosoaca

Senatorul Diana Șoșoacă, preşedintele partidului S.O.S. România, i-a descris în stilul ei unic pe toţi  viitorii candidați la președinția României din 2024.

Într-o emisiunea la Realitatea Plus, Diana Şoşoacă le-a pus etichete dure tuturor celor măsuraţi de sondaje. Primul pe care l-a luat la rost a fost chiar George Simion, liderul AUR: ”De ce mi-l arătați pe măscăriciul de Simion când vorbim aici de profesioniști, când ăla nu a muncit în viața lui, n-a avut un job, nu a știut ce e aia să plătească o taxă."

După ce pe ecran a apărut liderul Forța Dreptei, Ludovic Orban, Diana Șoșoacă s-a dezlănțuit și la adresa acestuia: "Alt măscărici, Orban care vine la pupitru la Camera Deputaților și face pe naționalistul”.

Nici procurorul șef european nu a scăpat: ”Kovesi altă mascaradă, o altă antinațională, o altă trădătoare de țară care și-a bătut joc de antreprenori. Asta pentru management prost a fost dată afară de Tudorel Toader: pentru evaziune de 500 de mii de euro cheltuia 3 milioane de euro, nu recupera nici banii."

"Dar pe Geoană vreți să-l vedeți?", a întrebat-o jurnalista Anca Alexandrescu pe Diana Șoșoacă. Răspunsul a fost unul virulent: "Nu, e un muribund politic!"

Cât despre Iohannis, președintele S.O.S. România a spus că "Ăsta e cel mai mare dintre trădătorii României, puneți Constituția României pe care ăștia o încalcă și o scuipă de fiecare dată când o văd, n-au ce căuta pe televiziuni", a completat Diana Șoșoacă turul vedetelor politice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.