Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diana Șoșoacă face denunț împotriva celor acuzați de viol din partidul AUR (VIDEO)

Radu Pop
Facebook
Diana Sosoaca

Diana Șoșoacă, președintele partidul S.O.S. România, a anunțat astăzi la BZI Live că va depune un denunț împotriva celor acuzați în cazul de viol din partidul AUR.

„Vreau să le spun celor care au promis bani, politicieni, nu am să dau nume acum, dar infracțiunea aceea a fost viol calificat, ceea ce înseamnă că nu mai vorbești de plângere prealabilă, este pornirea anchetei din oficiu. Partidul S.O.S. Romania și eu, în calitate de senator, depunem și noi denunț, poate să își retragă oricine plângerea, nu se oprește aici”, a declarat Diana Șoșoacă.

Ea a mai spus că a văzut doar o mână de oameni care au reacționat oripilați cu privire la faptul că un copil, o fetiță virgină, a fost victima unui viol în grup. „Trei animale nenorocite au violat-o... fetița a leșinat, au dat cu apă pe ea, și au pornit-o de la capăt. Cine gândește că fetița e de vină, nu îmi stă în caracter, dar îi urez să aibă parte de așa ceva”, a reacționat ea împotriva celor care au dat vina pe victimă.

„Ce-i reproșez eu domului Simion este următorul lucru: în lumea civilizată a politicii, în străinătate, știți ce se întâmpla? Instantaneu, poliția îi lua pe cei trei, îi băga în arest, îi trimitea 30 de zile în arest preventiv, președintele partidului și conducerea partidului era imediat condusă la Parchet, interogată, imediat era făcută o comisie pentru apărarea copilului, protejarea ei, păzirea ei, pentru că la acest moment sunt amenințate și mama și fiica. Li se oferă bani în schimbul tăcerii și a retragerii plângerii penale”, a atras atenția președintele S.O.S. România, care a mai arătat că în alte țări președintele AUR și-ar fi dat demisia în urma unui asemenea scandal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.