Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diana Șoșoacă neagă că s-ar fi întâlnit la Viena cu George Simion

Radu Pop
sosoaca

Senatoarea Diana Șoșoacă, președintele SOS România, neagă că s-ar fi întâlnit la Viena cu deputatul George Simion, președintele AUR. Atât liderii AUR, cât și cei ai SOS România s-au aflat zilele trecute în Austria, însă Șoșoacă neagă vehement orice contact.

„Respingem cu fermitate toate insinuările absurde și nefondate din acest articol, având în vedere ca nu există nicio posibilă alianță între noi și partidul "a.u.r", date fiind scopurile total diferite si apartenența aurului la SISTEM.

Scopul vizitei mele si al conducerii Partidului S.O.S România la Viena a fost clar și transparent: să ne întâlnim cu românii din diaspora și să le ascultăm poveștile de viață, necazurile pe care le întâmpină acolo, suferințele îndurate printre străini, să le oferim sprijinul si soluțiile noastre, așa cum am făcut-o ori de câte ori a fost nevoie .

Articolul este o diversiune menită să creeze impresia că S.O.S.ROMÂNIA și partidul de tinichea ar conlucra,(o minciună)ceea ce ar bloca valurile de membri aur care trec înspre S.O.S.

Mai mult, partidul aur a avut întâlniri în cu totul alte zone din Austria, stabilite după ce au auzit că S.O.S va veni in Viena, iar fiascoul vizitelor lor i-a obligat sa plătească articole defăimătoare la adresa noastră, inventând povești cu James Bond pe coclaurile Europei.

În fapt, eșecul aurului si al lui Simion in Austria, ca și în țară, i-a obligat să se lege de numele meu, ca de fiecare dată în ultimii 3 ani, de când i-am băgat în Parlament, încercând să se agațe de ascensiunea mea și a partidului S.O.S ROMÂNIA, precum și de succesele noastre interne și externe.

Asigurăm românii că Partidul S.O.S România nu a făcut, nu face si nu va face alianțe cu trădătorii de neam și țară”, scrie Diana Șoșoacă pe Facebook, solicitând și divulgarea surselor care au stat la baza articolului de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.