Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Didier Drogba: 'Acum 10 ani, după un meci, un copil a venit la mine și m-a rugat să facem o poză. L-am refuzat. Am aflat apoi că era Kylian Mbappe'

www.gsp.ro
Kylian Mbappe Franța

Fostul mare fotbalist ivorian Didier Drogba (41 de ani), unul dintre prezentatorii galei în care a fost decernat Balonul de Aur 2019, a povestit un moment inedit întâmplat în urmă cu 10 ani, care l-a avut în prim-plan pe Kylian Mbappe (20 de ani), unul dintre cei mai valoroși fotbaliști din prezent, potrivit Mediafax.

Mbappe, care s-a clasat pe locul 6 în clasamentul pentru Balonul de Aur din 2019, a urmărit de pe stadionul meciul dintre Chelsea și Barcelona, din semifinalele Ligii Campionilor 2008/2009, pe vremea când se afla la o selecție la clubul londonez. La final, Mbappe, care avea doar 10 ani, l-a rugat pe Didier Drogba, atacantul lui Chelsea, să facă o fotografie, însă a fost refuzat, ivorianul fiind extrem de supărat din cauza arbitrajului, dar și a eliminării, după 1-1, la general.

Citește și: Klaus Iohannis își anunță prioritatea mandatului: Să nu vă așteptați să încetez războiul cu PSD

"Acum 10 ani, după un meci, un copil a venit la mine și m-a rugat să facem o poză. L-am refuzat din cauza rezultatului și a arbitrajului. Am aflat apoi că era Kylian Mbappe. Acum vreau să-mi repar greșeala", a spus Drogba, la gala de la Paris, care a avut loc luni seara.

Aflat pe scenă alături de Kylian Mbappe, Didier Drogba i-a rugat pe toți cei prezenți să se ridice în picioare pentru a face un selfie.

Kylian Mbappe a fost transferat de Paris Saint-Germain, în 2017, pentru o sumă totală de aproximativ 180 de milioane de euro. Francezul, campion mondial în 2018, a înscris 70 de meciuri în cele 100 de partide disputate pentru parizieni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.