Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Didier Drogba se va retrage din activitate în 2018

www.agerpres.ro
Didier Drogba

Ivorianul Didier Drogba, fostul atacant al echipei Chelsea Londra, se va retrage din activitate în noiembrie 2018, la finalul viitoarei ediții a United Soccer League (USL), informează agenția Reuters, citată de Agerpres.

Fotbalistul ivorian a câștigat 14 trofee pe majore pe parcursul carierei sale, între care și patru titluri de campion al Angliei cu Chelsea Londra, pentru care a disputat peste 380 de meciuri.

În vârstă de 39 ani, Drogba se află în prezent cu echipa Phoenix Rising, din cel de-al doilea eșalon al fotbalului profesionist american.

"Cred că anul viitor va fi ultimul meu sezon. La un moment dat, trebuie să te oprești. Am nevoie de timp pentru celelalte proiecte ale mele. Este bine să joci, însă la 39 de ani, asta mă reține puțin", a declarat atacantul pentru RMC Sport.

Didier Drogba a disputat mai bine de 670 de meciuri pentru opt echipe diferite, printre care Olympique Marseille și Galatasaray Istanbul. El este cel mai bun marcator din istoria reprezentativei Cote d'Ivoire, cu 65 de goluri în 104 selecții.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.