Dieta cu prune pentru corp subtire si sanatos

Autor: Denisa Miron, Colaborator

Publicat: 05-07-2014

Actualizat: 05-07-2014

Article thumbnail

Sursă foto: stiripesurse.ro

Din acest motiv, exista diferite soiuri de prune, unele fructe fiind foarte dulci, altele mai acrisoare, fiind potrivite pentru toata lumea.

Va oferim un regim alimentar de curatare cu prune, care este echilibrat si bazat pe 1400 de calorii pe zi. In acest fel, veti putea slabi 3-4 kilograme intr-o luna, fara a perturba o alimentatie sanatoasa. In schimb, pariati pe o cantitate mare de fructe si legume proaspete. Acest lucru va incarca organismul cu vitaminele necesare, minerale si fibre.


Dieta cu prune contine 1.400 de calorii, care include 18% proteine, 25% grasimi si 57% carbohidrati.

Prima zi:
Mic dejun
Pentru micul dejun veti manca o cana de lapte degresat, 200 ml si 35 g biscuiti sau paine prajita.
Intre micul dejun si masa de pranz – mancati 150g prune.
Pranz
La pranz faceti 100 g de paste cu rosii, condimentati cu o lingurita de ulei si un pic de suc de rosii sau 80 de grame file cu ardei verde, pregatit in tigaie cu o lingurita de ulei. La final, beti un pahar cu apa.
Gustare – prune 150g.
Cina
Pregatiti un fel de mancare de orez cu linte. Aceasta este realizata din 30 de grame de orez, 50 de grame linte, 50 de grame de morcovi, 50 g telina, 50 g ceapa si usturoi. Tineti lintea timp de 12 ore in apa si apoi se pune la fiert cu legume si usturoi pentru aproximativ o ora, pana se inmoaie. Si, in sfarsit se adauga orezul si se asezoneaza cu ulei. Faceti o salata cu salata verde, asezonata cu o lingurita de ulei si otet, 50 de grame de paine si un pahar de apa la sfarsitul mesei.

Ziua a doua
Mic dejun
200 ml iaurt degresat se amesteca cu 35 g de cereale, poate fulgi de porumb, fulgi de cereale, etc.
Intre micul dejun si masa de pranz – prune 150g.
Pranz
Paste cu masline. Se ia 50 de grame de macaroane, spaghete sau alte paste, se pun la fiert si se adauga o lingurita de pasta de masline, 130 g pastrav in folie, care se coace in cuptor, fara sare, dar cu condimente – salvie si rozmarin. Se fierbe si 200 g sfecla rosie, asezonata cu ulei 1 lingurita, 200 g kiwi, 25 g paine, un pahar de apa.
Gustare – prune 150g.
Cina
Gatiti taitei cu 60 g bulion sau 100 grame piept de pui la gratar cu salata de 200 de grame de morcovi cruzi si un pic de lamaie. 50 de grame de paine si un pahar de apa la sfarsitul mesei.

Ziua a treia
Mic dejun
Se amesteca 200 ml lapte scazut de grasimi cu 35 de grame biscuiti.
Intre micul dejun si masa de pranz – prune 150g.
Pranz
Pregatiti orez cu mazare, avand 50 de grame de orez, 100 de grame de mazare, morcovi 50 de grame, 50 de grame de ceapa rasa si 1/2 lingurita de ulei de masline, 80 de grame de carne de vita si la desert – 200 g portocale. Se adauga 25 de grame de paine si un pahar de apa.
Gustare – prune 150g.
Cina
Pregatiti supa de legume cu si 200 g taitei, o lingurita de ulei de masline, 100 de grame de branza. Supa se mananca cu 50 de grame de paine si un pahar de apa.

Ziua a patra
Mic dejun
200 ml lapte degresat se amesteca cu 35 g fulgi de cereale.
Intre micul dejun si masa de pranz – prune 150g.
Pranz
Pregatiti 50 g spaghete cu 150 g ardei, care sunt taiati in fasii si sunt copti cu 50 de grame de ceapa rasa, o lingura de ulei si doua linguri de pasta de tomate. Se fierbe 130 g cod cu 1 lingura ulei de masline, 1 lingurita de patrunjel, ca desert 200g pere, un pahar de apa la sfarsitul mesei.
Gustare – prune 150g.
Cina
Se fierbe 30 de grame de orez, de asemenea se poate adauga 50 de g sunca, gatiti 200 g sfecla rosie, cu o lingurita de ulei, 50 g de paine, si la sfarsitul mesei beti un pahar cu apa. In alte zile repetati acelasi meniu pentru a pierde in greutate.

Sursa: bewoman.ro
Google News
Comentează
Articole Similare
Parteneri