Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DIICOT a dat iama în traficanţii de droguri de la Gara de Nord

diicot

Marţi, 21 iulie 2015, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Bucureşti împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti-Serviciul Antidrog au desfășurat o acțiune, în zona Gării de Nord din București, în vederea destructurării unui grup infracţional organizat, format din 23 de persoane, specializat în traficul de droguri de risc și mare risc.

Pe parcursul investigaţiei  au fost realizate mai multe acțiuni de prinderi în flagrant a membrilor grupului în timp ce comercializau droguri de risc și mare risc. De asemenea, au fost efectuate descinderi și percheziții domiciliare, cele mai multe în zona Gării de Nord.

În urma acestor activități au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor heroină, metadonă, precum și alte mijloace materiale de probă.

Membrii grupării acționau preponderent în zona Gării de Nord și a cartierului Grozăvești, liderul grupării fiind un bărbat în vârstă de 41 ani,  care a obţinut importante sume de bani din trafic de droguri.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de inițiere, constituire, aderare la un grup organizat, trafic de droguri de mare risc, trafic de droguri de risc, precum și deținere de droguri de risc și mare risc.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale. Acţiunea a fost realizată cu sprijinul ofiţerilor de poliție din cadrul Poliției Capitalei., B.S.I.J., I.G.S.U. și Politia Locală Sector 1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.