Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Din chiriaş, Mircea Geoană se vrea proprietarul casei RA-APPS în care locuieşte

vila ra-apps gandul.info

Guvernul a hotărăt să scoată la licitaţie casa in care locuieşte senatorul Mircea Geoană. Imobiliul aparţine RA-APPS şi este locuit de Mircea Geoană de peste 10 ani.

Conform Mediafax, un reprezentant al familiei Geoană figurează, prin intermediul unui avocat, pe lista pentru licitaţia la vila RA-APPS, programată astăzi, imobil scos la vânzare cu un pret de pornire de 588.000 euro plus TVA.

Avocatul s-a prezentat la licitaţie cu o procură semnată de către Mihaela Geoană.

La licitaţie s-au mai înscris 3 ofertanţi, printre care şi firme.

Vila, cu etaj şi mansardă, are 8 camere şi o suprafaţă de 271 metri pătraţi, dispunând de un teren de 550 metri patraţi şi este amplasată în centrul Bucureştiului, pe strada Cucu Starostescu, lângă Bulevardul Aviatorilor şi Calea Dorobantilor.

Vila este scoasa la vânzare dupa ce, în urma cu trei saptamâni, Comitetul Executiv National al PSD a votat excluderea din partid a lui Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova, iar Geoană a renunţat la funcţia de Înalt reprezentant al prim-ministrului, care îi dădea dreptul la o locuinţă RA-APPS.

La începutul lunii decembrie, Mircea Geoană a anunţat că va notifica Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) despre faptul ca este în curs de mutare şi ca va renunţa la contractul cu regia, el menţionând ca le transmite celor care au pus presiune, inclusiv prin mijloace mediatice, referitor la tema casei în care stă, ca sunt "penibili".

"RA-APPS are 700 de locuinţe pe care le închiriază la preţul pietei. Eu sunt unul din cei 700 de chiriaşi al RA-APPS care platesc pretul pieţei, un preţ foarte mare. Nu există în acest moment un interes al meu pentru a continua să stau aici. Voi notifica în aceste zile RA-APPS cu privire la faptul că sunt în curs de mutare şi voi renunţa la acest contract", spunea Geoană la acel moment.

El a aratat ca plateste o chirie lunară de peste 3.000 euro pentru casa de la RA-APPS.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.