Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Din culisele răpirilor de copii români - EPISODUL 1

twitter.com
mama copilul

Foarte multe femei din România cad des în plasa unor aventurieri străini,în special din lumea arabă care profită de naivitatea acestora, și, care,după ce își văd atinse obiectivele le părăsesc sau mai rău le supun unor chinuri greu de imaginat.

Aceste femei sunt practic ”cumpărate„ uneori cu bani,dar de cele mai multe ori cu vorbe frumoase de dragoste care se transformă mai târziu în coșmaruri.

Acești ”escroci de suflete”, își duc până la capăt planurile mârșave.

Le promit marea cu sarea dacă le dăruiesc copii, după care îi răpesc de la acestea.

Dacă acestea încearcă să își recupereze odraslele începe coșmarul. Sunt șantajate,amenințate cu moartea, bătute.

Opinia publică din România a fost zguduită recent de drama a două mame care,riscau,dacă nu se intervenea la timp să nu își mai vadă niciodată copii.

După ce a reușit să soluționeze cu bine două cazuri care au ținut cu sufletul la gură opinia publică din România, cele ale Irinei Cristescu și Stelianei Corban, alte patru mame disperate i-au cerut ajutorul.

Omul care s-a implicat pentru a reda bucuria mamelor dar mai ales a copiilor a fost fostul purtător de cuvânt al Ministerului de externe Corina Vințan.

De la sustinerea cauzei acestor femei in fata oficialităților de resort,   la susținerea cauzei acestora chiar în Parlament și campanii media, Corina Vințan prin asociatia sa Community Links a făcut tot ce se putea omenește pentru ca atât Irina Cristescu cât și Steliana Corban să aibă parte de bucuria imensă de a fi lângă copii lor.

content-image

Am reușit să intrăm în amănuntele acestei adevărate aventuri. Cei implicați, au trecut de la agonie la extaz pe parcursul lunilor de foc la care au fost supuși atât mamele și copii dar și cei care s-au oferit să le ajute.Povestile lor vor fi spuse de Corina Vințan în zilele următoare.

În episodul următor vom intra în amănuntele Cazului Irina Cristescu. Pe scurt iată povestea Irinei Cristescu și a micuței Alesia.

Irina ajunge în SUA la facultate,cunoaște un bărbat mai în vârstă ca ea, se căsătoresc apare pe lume micuța Alesia. Tatăl, Hector Bitar nepotul celui mai bogat om din lume, mexicanul Carlos Slim îi ia practic fetița și o duce în Mexic. Aici începe aventura Irinei Cristescu și a micuței Alesia, dar și a Corinei Vințan. Fuga din Mexic, arestarea din SUA, cooperarea cu FBI si politia Americana, procese, politicieni, o adverată dramă pe care o veți citi în episodul următor.

Intrebata de ce se implica in astfel de cazuri Vintan a declarat: mi-a iesit in cale cazul prietenei mele Lena Cristescu si am trait aceasta drama alaturi de ea si de Irina. De atunci am inteles ca sistemul nostrum de reprezentare a intereselor cetateanului roman are mari carente, ca acesti copii nu sunt statistici si ca dramele acestor familii merita cunoscute de intreaga societate. Asociatia pe care o reprezint va continua sa asiste aceste mame pro bono si sa faca toate eforturile pentru ca interesul superior al copilului sa fie respectat.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.