Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Din lac în puț - Problemele șefului numit de liberali la Unifarm: a candidat pe listele PNL

În urma acuzațiilor de corupție aduse de către procurorii DNA, șeful Unifarm a fost schimbat din funcție. Noul șef al Unifarm este Ionuț Ionescu, om cu carnet de partid și candidat din partea PNL la un post de consilier județean în Constanța.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 80: Vă spune Dănuța cum vă ard toți la vot!

Numit în funcție pentru o durată maximă de 4 luni, Ionuț Ionescu a dat dovadă de aptitudini manageriale extraordinare. A picat examenul pentru funcția de președinte – director general al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Constanța cu nota 5,5.

Ionuț Ionescu face parte din Consiliul de Administrație al Unifarm din 2017. Cu doar un an mai devreme candidase din partea PNL pentru funcția de consilier județean, informează Libertatea.

Conform CV-ului, noul director interimar al Unifarm este, din 2013, și manager la Medical System 2004. Miroase a incompatibilitate cu noua funcție deținută, dar asta vor decide autoritățile.

Ionuț Ionescu a lucrat la Spitalul Clinic CF Constanța, în perioada decembrie 2007 – ianuarie 2011, mai întâi ca manager, apoi ca director financiar contabil.

Între 2005-2007, Ionuț Ionescu a fost director de vânzări la Intermedical București. Ionuț Ionescu a absolvit Liceul Teoretic Traian din Constanța (1992-1996), apoi a studiat la Universitatea de Marină Constanța, Facultatea de Electromecanică Navală (nelicențiat), Facultatea de Management (2000-2004), Școala Națională de Sănătate Publică și Managment Sanitar (2007) și Școala Națională de Studii Politice Administrative/Facultatea de Comunicare și Relații Publice (2005-2007, diplomă de master).

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.