Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Din Playboy a ajuns în UNPR: Motivul ține de...iubire

UNPR punctează şi la capitolul notorietate, după ce a stârnit invidia pentru că a ajuns cheia schimbării majorităţii în Parlament. Organizaţia de femei din Timiş are de acum înainte un nou preşedinte interimar, cu punctaj maxim la capitolul celebritate. Fostul fotomodel Briggite Sfăt Năstase se alătură eforturilor liderilor UNPR de a atinge cifra de un milion de membri.

Citește și: Gabriel Oprea a transferat o BOMBĂ SEXY în UNPR / FOTO incendiare

Senatorul Ilie Năstase a urmat sfatul liderului UNPR , Gabriel Oprea, întocmai. La o lună după ce fostul tenismen s-a încris în partidul militarizat în sensul bun al generalului Oprea, l-a urmat şi soţia sa. Nu la Bucureşti, însă. Timişoreanca a devenit preşedintele interimar al organizaţiei de femei pe judeţ.

Citește și: Primele imagini cu Klaus și Carmen Iohannis în apele mării / VIDEO

"Sunt din Timișoara și nu voi uita niciodată locurile din care ma trag. Sunt acolo în mare parte a timpului și am ales să-l susțin în acest fel pe soţul meu. Nu am făcut-o pentru a avea o ascensiune sau un post politic, ci pentru că credem în acest partid", a declarat Brigitte Sfăt - Năstase.

Citește și: Mutare BOMBĂ în politică: Pe cine a convins Gabriel Oprea să vină în UNPR

Fosta vedetă playboy recunoaşte că nu discursul liderului UNPR a convins-o să facă acest pas, ci soţul care "dorește o schimbare în bine pentru fiecare român".

"Eu am făcut această alegere pentru că doresc să-l susțin în totalitate pe soţul meu. Cel care îl cunoaște mai bine pe Gabriel Oprea este soțul meu. Crede în persoana acestuia și în partidul pe care îl conduce. Știți că el e un naționalist convins", a mai spus Brigitte Sfăt - Năstase la Realitatea TV.

Viaţa ei agitată a adus-o pe Brigitte în atenţia presei. Fost top-model în anii 90, a devenit soţia omului de afaceri Octavian Sfăt, fost patron al unei discoteci din Timişoara. Tavi Sfăt a murit însă în 2003, în urma unui infarct, iar afacerile au rămas pe mâna văduvei. Ulterior, Brigitte a ajuns în închisoare fiind acuzată de lipsire de libertate şi tâlhărie, iar în 2007 s-a căsătorit cu interlopul Ovidiu Torj. A urmat un divorţ cu scandal, dar se pare că şi-a găsit liniştea în relaţia cu Ilie Năstase, care a şi luat-o de soţie în 2013.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.