Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Din pușcărie, Piedone anunță că fiul său îi va continua reformele de la Sectorul 5: Îmi e dor de gogoși și clătite

Inquam Photos / Octav Ganea
Cristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone revine cu o nouă postare din închisoare. Acesta le transmite cetățenilor din Sectorul 5 că le duce dorul și îi îndeamnă să îi scrie. Acesta lasă să se înțeleagă că speră să iasă mai repede din închisoare mai repede și că fiul său ar putea să îi succeadă la primărie.

"Scrisoare pentru oamenii calzi și buni din Sectorul 5, Vă port în suflet, clipă de clipă. Mi-e dor de VOI... . Mi-e dor de clătitele și de gogoșile pufoase pe care prietenele mele din cartiere mi le ofereau în fața blocurilor... Mi-e dor de discuțiile noastre... Mi-e foarte dor... Dar calendarul își vede de ale sale și cerne. Și timp și zile și viață... Cu voia lui Dumnezeu și cu dragostea voastră, poate ne vom revedea mai curând decât speră orcii. Până atunci, vă doresc sănătate și belsug în case!

Citește și: Piedone, primul mesaj după ce fiul său a anunțat că va candida: 'Orcii pot închide un om, dar nu pot răpune o comunitate!'

Aveți grijă de voi pentru că sunteți minunați! Și să nu vă fie teamă pentru planurile noastre toate! Nu vor putea fi spulberate de orci! Discut mai mereu cu fiul meu Vlad !  El, tânărul și bunul meu Vlad, a rămas stâlpul familiei noastre! Are 32 de ani. E copt, pentru că s-a copt lângă mine!  Ața că știe exact ce mi-am dorit pentru comunitatea noastră! Și cu sprijinul VOSTRU, Vlad va face tot ceea ce este nevoie și tot ceea ce trebuie pentru ca imposibilul să devină posibil în Sectorul 5! Orcii nu vor mai pune ghearele murdare pe această bucată de țară! De doi ani, aici în 5 decide doar comunitatea, iar banul public se cheltuie exclusiv pentru nevoile comunității! Pentru orci... nu mai sunt bani publici de supt!

Echipa Piedone își continuă în timpul acesta treaba! Până la alegerile anticipate din toamnă, presupun, transmite-ți-mi mesajele voastre prin scrisori. Poate că n-ați mai trimis de mult scrisori pe hârtie... Sincer, nici eu. Dar în pușcărie așa este... Poți vorbi cu familia, cu avocații... Cu prietenii dragi comunici prin scrisori la plic.  Așa că vă aștept, cu drag, scrisorile pe adresa:

Destinatar:

Popescu Cristian Victor Piedone,

Penitenciarul Rahova,

Șoseaua Alexandriei nr. 154,

Sectorul 5,

București,

cod Postal 51527

Cu dragoste și respect,

Piedone NEVINOVAT", scrie Piedone pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.