Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo a eliminat-o pe Pandurii din Cupa României

dinamo pandurii

Dinamo București s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal, după ce a învins pe Pandurii Târgu Jiu cu scorul de 3-2 (1-2), miercuri seara, la Drobeta-Turnu Severin, grație unui gol înscris în ultimul minut de joc.

Oaspeții au deschis scorul prin Ionuț Nedelcearu (8), dar Pandurii a egalat cinci minute mai târziu, prin Ioan Hora (13). ''Gazdele'' au intrat în avantaj la pauză, în urma autogolului lui Ionuț Nedelcearu (31), după o minge respinsă de portarul Iustin Popescu. Dinamo a restabilit egalitatea imediat după pauză, când Dorin Rotariu (51) a marcat din apropiere. În ultimul minut de joc (90), croatul Aljosa Vojnovic a marcat golul victoriei lui Dinamo, la capătul unui carambol în careul gorjenilor, la o lovitură liberă.

A fost al treilea duel dintre cele două echipe în acest sezon competițional, după ce în campionat a fost egalitate, 2-2, tot la Drobeta-Turnu Severin, iar în optimile Cupei Ligii Adeplast s-a impus tot Dinamo, cu 2-0, tot la Drobeta-Turnu Severin.

În sferturile de finală ale competiției s-au mai calificat Astra Giurgiu, CSMS Iași, ACS Poli Timișoara, ASA Tg. Mureș și CFR Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.