Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo a mai renunţat la un jucător: Mihai Popescu va juca în Scoţia până la finalul acestui sezon

www.gsp.ro
suporteri Dinamo

Cu o zi înainte de reunirea lotului, marți, 8 ianuarie, Dinamo a mai renunţat la un jucător, de data aceasta în compartimentul defensiv. Este vorba despre Mihai Popescu (25 de ani), care va juca în Scoţia până la finalul acestui sezon, potrivit mediafax.

Citește și: Isărescu pune Guvern la zid: Nu vii în prag de Crăciun cu o bombă. Trăsnaia ne-a luat și pe noi prin surprindere

Potrivit gsp.ro, fundaşul român va fi împrumutat la St. Mirren, locul 11 în prima ligă din Scoţia. Noua echipă a lui Popescu îi va plăti salariul acestuia până la finalul acestui sezon, după care aceştia vor să aibă opţiune de cumpărare definitivă.

Va fi prima experienţă în străinătate pentru Mihai Popescu, care a mai jucat până acum la Dunărea Călăraşi, ACS Berceni, FC Voluntari şi Dinamo. O Supercupă a României are în palmares fundaşul, cucerită cu FC Voluntari.

Cu 12 puncte, St. Mirren nu mai are şanse matematice pentru a prinde play-off-ul din Scoţia, dat fiind faptul că mai sunt cinci etape până la finalul sezonului regulat. Dundee FC este ultima echipă din Premiership, cu zece puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.