Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo Bucureşti a învins USAM Nimes Gard, scor 29-27, în Grupa B a EHF European League

dinamo handbal

Echipa de handbal masculin Dinamo Bucureşti a învins, marţi, pe teren propriu, formaţia franceză USAM Nimes Gard, scor 29-27 (14-15), în al treilea meci din grupa B a European League. Este primul succes al dinamoviştilor în grupă, anunță news.ro.

Principalul marcator pentru Dinamo au fost Nicuşor Negru, 7 goluri.

În primele două meciuri disputate, Dinamo a pierdut cu Sporting CP, 25-27, şi cu IFK Kristianstad, 22-31. Dinamoviştii mai au şi un meci amânat din motive pandemice, cu Tatran Preşov.

În continuare, Dinamo Bucureşti va avea următorul program: cu Fuchse Berlin (deplasare, 1 decembrie şi acasă în 8 decembrie), cu Sporting CP (deplasare, 9 februarie 2021), cu IFK (acasă, 16 februarie), cu USAM (deplasare, 23 februarie), cu Tatran Preşov (acasă, 2 martie).

Citește și: Gabriela Firea, atac dur la adresa Guvernului Orban: ‘Degeaba dau ei vina pe ruși, chinezi, trumpiști, vina este doar la ei, pentru că au toată puterea’

Primele patru clasate în fiecare din cele patru grupe se vor califica în optimile de finală, cu meciuri programate între 23-30 martie, sferturi de finală între 13-20 aprilie şi Turneul Final Four, în 22-23 mai.

Dinamo Bucureşti a rămas singura reprezentantă a României în EHF European League, a doua competiţie valorică a continentului, după eliminarea formaţiilor Potaissa Turda şi HCDS Constanţa în turul secund.

EHF nu a acceptat participarea echipei Dinamo în Liga Campionilor, unde aceasta spera să primească wild-card.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.