Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo Bucureşti a învins Veszprem HC în Liga Campionilor

gsp.ro
dinamo handbal

Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a învins joi, pe teren propriu, formaţia ungară Veszprem HC, scor 31-29 (14-13), în etapa a 6-a din grupa B a Ligii Campionilor. Cele două echipe au jucat şi în memoria lui Marian Cozma, pivotul decedat în urmă cu 12 ani, pe când juca la formaţia din Ungaria, anunță news.ro.

Principalii marcatori ai partidei au fost Ghionea 7 goluri, Campos 6, pentru Dinamo, respectiv Nenadic 8, pentru Veszprem.

Chiar dacă partida nu s-a disputat cu spectatori, cele două cluburi au avut parte de numeroase mesaje pe reţelele de socializare, după ce au anunţat că nu vor uita de Marian Cozma, dinamovistul care s-a transferat la Veszprem, iar în 8 februarie 2009 a murit, în oraşul ungar. El a fost înjunghiat într-un club unde se afla pentru a sărbători naşterea copilului unui coleg de la echipa din Veszprem.

Revenind la etapa a 6-a din grupa B, s-a mai jucat partida dintre Vive Kiele - PSG, un rezultat surpriză - 38-33, iar joi seară mai sunt programate confruntările dintre SG Flensburg Handewitt - HC Motor şi FC Porto - FC Barcelona.

Anterior, Dinamo Bucureşti a obţinut următoarele rezultate în grupa B: 32-29 cu Kielce, 30-41 cu PSG, 26-27 cu FC Porto, 32-36 cu FC Barcelona şi 27-28 cu HC Motor.

După şase etape, Dinamo Bucureşti ocupă locul 7, cu 4 puncte.

În următoarea etapă, campioana României va juca în deplasare, cu Flensburg, în 17 noiembrie.

După disputarea partidelor tur-retur în ambele grupe ale Ligii Campionilor, încep fazele eliminatorii, din 30 martie 2022, play-off şi sferturi, iar Turneul Final Four va avea loc în 18-19 iunie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.