Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo Kiev va disputa primul meci amical din cadrul turneului organizat în scopuri caritabile

dinamo kiev

Clubul Dinamo Kiev a anunţat că va disputa, la 12 apilie, la Varşovia, cu Legia, primul meci amical din cadrul turneului organizat în scopuri caritabile pe care îl va întreprinde în Europa, conform news.ro.

"Dinamo Kiev va începe un turneu internaţional pentru sprijinirea Ucrainei cu un meci amical împotriva multiplei campioane a Poloniei, Legia Varşovia. Meciul va avea loc, marţi, 12 aprilie, la Varşovia. Întâlnirea cu Legia va fi prima dintr-o serie de meciuri în cadrul turneului european de caritate al 'alb-albaştrilor'. Scopul acestor partide este de a atrage atenţia comunităţii internaţionale asupra teribilului război din Ucraina şi de a strânge fonduri pentru a sprijini ucrainenii care au suferit de pe urma conflictului cu agresorul rus. Întâlnirea cu Legia şi alte meciuri caritabile pe care le va juca Dinamo vor fi transmise pe posturile TV ucrainene şi europene. În plus, se plănuieşte atragerea de vedete ale showbiz-ului autohton, ceea ce va ajuta la strângerea de fonduri pentru ucraineni", a precizat campioana Ucrainei.

Antrenorul FCSB, Anton Petrea, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că echipa lui va juca, miercuri, un amical cu formaţia antrenată de Mircea Lucescu. Ucrainenii, care se află la Bucureşti, au renunţat la acest joc din cauza lipsei de pregătire a fotbaliştilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.