Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo l-a achiziționat pe Alexander Christovao, dar nu-l poate folosi: Atacantul ispășește de o suspendare primită pe vremea când juca la Zaglebie Sosnowiec

Mircea Rednic

Alexander Christovao (25 de ani), unul dintre fotbaliştii aduşi de Mircea Rednic la Dinamo în iarnă, va fi indisponibil pentru 8 etape. Atacantul a primit o suspedare drastică pe vremea când juca la Zaglebie Sosnowiec, potrivit mediafax.

Citește și: Atomica a fost lansată! Ce vrea să elimine Guvernul – Sute de mii de români sunt vizați

A faultat dur la un adversar, într-un meci din campionat, iar Comisia de Disciplină din Polonia a decis să îl suspende 10 etape. Două au fost deja ”şterse” din perioada petrecută la fosta echipă. Astfel, mai are 8 etape din suspendare, dar, din câte se pare aceasta nu este singura problemă. Christovao l-a minţit pe Rednic înainte ca mutarea să se parafeze, spunând că sancţiunea i-a fost redusă la 5 etape. ”Christovao e un atacant care a acceptat patru mii de euro şi să ia două mii de euro pe perioada cât a fost suspendat, că vor fi 5 etape… Dacă tu joci bine, îţi vom dubla primele şi o să recuperezi. El a fost corect cu noi”, a spus Mircea Rednic pentru Radio Dinamo 1948.

Alexander Christovao va fi indisponibil în ultimele meciuri din sezonul regulat şi în primele 3 partide din play-off sau play-out.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.