Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo l-a transferat pe atacantul nigerian Joseph Akpala

Twitter
fc dinamo

Clubul de fotbal FC Dinamo Bucureşti a anunţat, miercuri, transferul atacantului nigerian Joseph Eneojo Akpala, care a jucat ultima oară la gruparea belgiană Oostende, de care s-a despărţit în iulie 2020.

"Atacantul nigerian Joseph Eneojo Akpala, ultima oară la Oostende, în prima ligă a campionatului belgian, a semnat un contract cu clubul Dinamo Bucureşti până la finalul acestui sezon competiţional", a anunţat managerul sportiv Marius Adrian Nicolae pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Akpala a efectuat vizita medicală şi a intrat în programul de pregătire al echipei, stabilit de antrenorul Gheorghe Mulţescu în cantonamentul de la Săftica. Atacantul a primit la Dinamo tricoul cu numărul 9, cel purtat de Magaye Gueye, suspendat provizoriu de Agenţia Naţională Anti-Doping.

În sezonul 2019-2020, fotbalistul nigerian a evoluat pentru Oostende în 6 meciuri de campionat şi unul în Cupa Belgiei, reuşind un gol.

În cariera sa, Joseph Akpala a jucat la formaţiile Bendel United, Bendel Insurance, Charleroi, FC Bruges, Werder Bremen, Karabukspor, Al-Faisaly şi Oostende.

El are de asemenea 7 selecţii şi un gol pentru prima reprezentativă a Nigeriei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.