Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo - Univ Craiova | Ovidiu Burcă: 'Timpul le va rezolva, mai avem jucători de integrat'

fanatik.ro
Ovidiu Burcă

Ovidiu Burcă, antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, este conştient că impactul cu Superliga a fost dur pentru jucătorii săi, dar crede că dinamoviştii s-au descurcat la debut, anunță news.ro.

„Atunci când pierzi sentimentul nu este unul plăcut. Dar nu cred că am făcut un meci foarte rău. Impactul cu prima ligă este unul puternic! Alte meciuri, alţi jucători, fotbalişti care pot decide singuri un meci, cum a fost Mitriţă.

Timpul le va rezolva, mai avem jucători de integrat. Din păcate am pierdut astăzi, dar asta ne arată nişte lipsuri pe care le avem şi pe care trebuie să le remediem rapid.

Bani a mai executat penalti-uri şi a marcat. Avem o listă de trei jucători care execută, a făcut-o Ahmed, dar nu aşa de bine. Mai are şi el de învăţat, poate trebuie să exerseze mai mult. Deocamdată sunt 24 de ore în care reflectăm asupra meciului de azi, apoi ne vom gândi la mecul cu FCSB, poate cea mai talentată echipă din liga noastră, cu jucători valoroşi”, a spus Ovidiu Burcă după înfrângerea suferită luni în meciul cu Universitatea Craiova, la Bucureşti, scor 0-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.