Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamovistul Filip Mrzljak: 'Avem o echipă puternică, trebuie să mergem mai departe şi să uităm cât mai repede dezastrul care a fost'

www.gsp.ro
Dinamo

Fotbalistul dinamovist Filip Mrzljak a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că el şi colegii săi trebuie să uite cât mai repede dezastrul de la meciul cu FC Viitorul, din prima etapă a sezonului, potrivit news.ro.

“Înţeleg toată situaţia, sunt aici să fie mai bine pe teren şi toată lumea să fie mulţumită. Ce am făcut noi pe teren a dus la situaţia asta în privinţa suporterilor. Avem o echipă puternică, trebuie să mergem mai departe şi să uităm cât mai repede dezastrul care a fost. După fiecare efort e greu pentru un fotbalist să doarmă, şi mai greu când e rezultatul cum a fost. Eu trebuie să joc bine, echipa trebuie să joace bine şi o să se uite totul”, a spus Mrzljak.

Citește și: Detalii despre soția lui Călin Popescu Tăriceanu! Cât încasează aceasta,dar și ce cadouri i-a facut soțul

În prima etapă a Ligii I, Dinamo a pierdut confruntarea cu FC Viitorul, scor 0-5, meci marcat de incidente. La Ovidiu, fanii dinamovişti, aflaţi în număr de aproximativ 200, i-au înjurat pe patronul Ionuţ Negoiţă şi pe antrenorul Eurgen Neagoe după numai 25 de minute de joc. Suporterii i-au cerut demisia tehnicianului. După golul de 3-0 al gazdelor, din minutul 66, mai mulţi suporteri dinamovişti au intrat pe teren, fiind cu greu imobilizaţi şi scoşi din suprafaţa de joc de stewarzi. Jandarmii au intervenit şi s-au postat în faţa peluzei în care se afla galeria dinamovistă, fără a intra în conflict direct cu suporterii.

Citește și: Traian Băsescu, declarație bombă: Iohannis i-a păcălit pe români

Managerul general al FC Dinamo, Florin Prunea, a mers la suporteri şi a încercat să-i calmeze. Meciul a fost reluat după o întrerupere de peste 20 de minute şi după ce galeria dinamovistă a fost evacuată. Gazdele au marcat repede încă două goluri după reluarea partidei. Nu toţi fanii dinamovişti au părăsit peluza, unul dintre ei întrând pe teren în minutul 75, pentru a-i cere socoteală lui Neagoe. Acesta a fost scos repede din spaţiul de joc şi meciul nu a mai fost oprit.

În etapa a doua, Dinamo va întâlni echipa Universitatea Craiova, duminică, de la ora 21.00, pe Arena Naţională.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.