Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dincă se întoarce în Arestul Central - O ipoteză șoc bubuie în spațiul public: 'Ne-am putea confrunta cu o tentativă de sinucidere'

Inquam Photos / Bogdan Danescu
dinca

Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a mărturisit că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, va ajunge joi din nou în Arestul Central al Poliției Capitalei, de această dată definitiv, până în momentul în care procurorii îl vor trimite în judecată. Dincă a cerut să fie pus singur într-o celulă.

Unul dintre angajații sistemului penitenciar a furnizat pentru EVZ o ipoteză șocantă: „Cererea sa, așa cum am citit-o în presă, m-a surprins, pentru că îl știm ca fiind un tip calculat, care nu face gesturi inutile. Motivul pe care l-a invocat nu stă în picioare, existând suspiciunea că pune la cale o ieșire din scenă, cum îi zicem noi. Cu alte cuvinte, ne-am putea confrunta cu o tentativă de sinucidere. Care este mult mai ușor de realizat dacă este pus singur într-o celulă. Practic, este imposibil să supraveghezi pe cineva 24 de ore din 24, de aceea prezența unor alți oameni cu el în celulă, ne ajută mult”.

ALDE și-ar putea pierde numele și sigla - Reacția lui Varujan Vosganian: 'Vom participa la alegerile locale'

Magistrații Tribunalului Olt au decis, miercuri, să prelungească, la cererea procurorilor, mandatul de arestare preventivă pe numele lui Gheorghe Dincă cu încă 30 de zile, până în 24 octombrie.

Gheorghe Dincă a participat luni și marți la reconstituirea parţială a crimelor din cazul Caracal, au anunțat procurorii DIICOT. „Activitățile întreprinse au vizat indicarea de către inculpatul Dincă Gheorghe a principalelor momente sub aspectul racolării, răpirii, adăpostirii, violării și uciderii celor două victime, precum și modalitatea și mijloacele comiterii infracțiunii de profanare de cadavre, în raport de aceleași două victime”, a precizat DIICOT.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.