Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dino Toppmöller, secundul lui Julian Nagelsmann la Leipzig şi apoi la Bayern Munchen, a fost numit antrenor la Eintracht Frankfurt

Bundesliga

Germanul Dino Toppmöller, secundul lui Julian Nagelsmann la Leipzig şi apoi la Bayern Munchen, a fost numit antrenor la Eintracht Frankfurt până în vara anului 2026, înlocuindu-l pe austriacul Oliver Glasner, a anunţat, luni, clubul german Eintracht într-un comunicat.

"Evoluţia lui Eintracht Frankfurt în ultimele sezoane a fost impresionantă", a declarat Dino Toppmöller (42 de ani), care a jucat 16 meciuri pentru club în sezonul 2002/2003, conform News.ro.

Dino Toppmöller este fiul lui Klaus Toppmöller, finalist al Ligii Campionilor pe banca lui Bayer Leverkusen în 2002, vicecampion al Germaniei şi finalist al Cupei în acelaşi sezon.

Dino Toppmöller a antrenat Dudelange în Luxemburg timp de trei sezoane, din vara anului 2016 până în vara anului 2019, înainte de a i se alătura lui Julian Nagelsmann la Leipzig în vara anului 2020 pentru a deveni asistentul său în cel de-al doilea sezon al antrenorului la clubul din estul Germaniei.

Când Nagelsmann a semnat pentru Bayern în vara anului 2021, Toppmöller l-a urmat la Munchen şi a fost demis la sfârşitul lunii martie 2023, împreună cu antrenorul lui Bayern, care a fost înlocuit de Thomas Tuchel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.