Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diogo Jota, atacantul celor de la Liverpool, ar putea fi apt pentru ultimul meci din acest sezon

www.gettyimages.com
manchester united liverpool

Atacantul Diogo Jota are o şansă mică să se refacă după o accidentare la picior şi să poată juca în ultimul meci al lui Liverpool din acest sezon, ceea ce înseamnă că el ar urma să fie convocat la naţionala Portugaliei pentru EURO 2020, scrie marţi DPA.

Iniţial se credea că Jota va rata ultimele două meciuri ale lui Liverpool, cu Burnley şi Crystal Palace, din cauza accidentării suferite în întâlnirea de pe 13 mai cu Manchester United (4-2). Atacantul a efectuat însă de atunci mai multe examene, care au arătat că nu este exclus ca el să fie apt pentru ultima partidă a lui Liverpool din acest sezon, ce ar putea fi decisivă pentru calificarea în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor.

Liverpool s-a apropiat la un singur punct de ocupanta locului 4, Chelsea, după ce duminică a învins-o dramatic pe deja retrogradata West Brom (2-1), cu un gol marcat de portarul Alisson în ultimul minut al prelungirilor.

Antrenorul lui Liverpool, Juergen Klopp, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că există "o mică, mică şansă" ca Jota să poată fi folosit în weekend.

"Evident, este o veste bună pentru Portugalia şi pentru Diogo însuşi, fiindcă EURO nu este deloc în pericol. Dacă este o veste destul de bună pentru noi, vom vedea", a adăugat tehnicianul.

În altă ordine de idei, James Milner se antrenează din nou după ce a ratat meciurile cu Southampton, Manchester United şi West Brom, în timp ce Alex Oxlade-Chamberlain va relua şi el pregătirea după ce a fost bolnav. În schimb, Naby Keita este indisponibil, iar Ozan Kabak, împrumutat în ianuarie de la Schalke, nu va mai evolua în acest sezon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.