Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Direcția de Sănătate Publică Bihor are nevoie de ajutor și recrutează voluntari pentru activitățile legate de epidemia de Covid 19

Twitter
covid 19 coronavirus

Direcția de Sănătate Publică Bihor are nevoie de ajutor și recrutează voluntari pentru activitățile legate de epidemia de Covid 19. Instituția caută în special persoane cu pregătire în domeniile medicină și informatică, anunță MEDIAFAX.

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Bihor recrutează voluntari pentru a-i folosi în perioada crizei provocate de epidemia Covid 19. Aceștia vor fi distribuiți Compartimentului Supraveghere Epidemiologică și Controlul Bolilor Transmisibile, pe perioada stării de alertă.

Citește și: Marcel Ciolacu a explodat la adresa lui Ludovic Orban: ‘V-aţi bătut joc de oameni! Aţi scos bătrânii care muncesc din greu în frig şi ploaie cu deciziile voastre aberante’ .

DSP Bihor recrutează pe bază de voluntariat studenți din cadrul facultăților de medicină și de la facultățile de informatică, medici și asistenți medicali din toate specialitățile, dar și alte categorii profesionale.

Activitatea se va desfășura în conformitate cu prevederile legii privind reglementarea activității de voluntariat în România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.