Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directorul Aeroportului Iaşi, despre avionul cu probleme la trenul de aterizare: 'Aeronava s-a rotit de cinci ori deasupra Iaşiului. S-a cerut un pat de spumă'

newsair.ro
wizz air

Directorul Aeroportului din Iaşi, Romeo Vatră, a declarat că aeronava WizzAir care a avut probleme cu trenul de aterizare s-a învârtit de cinci ori deasupra Iaşiului şi că echipajul a cerut un covor de spumă pe pistă înainte de aterizare, însă aeroportul nu dispune de această facilitate, potrivit news.ro.

"Aeronava s-a rotit de cinci ori deasupra Iaşiului. S-a cerut un pat de spumă, dar din păcate noi la aeroport nu avem o asemenea facilitate. De aceea, echipajul a trebuit să decidă dacă aterizează la Iaşi sau merg pe Otopeni. În cele din urmă, avionul a aterizat în condiţii de siguranţă la Iaşi, fără ca vreo persoană să aibă de suferit”, a declarat Romeo Vatră, directorul aeroportului ieşean.

El a adăugat că aeronava urmează să fie verificată de o echipă de specialişti.

Un bărbat aflat în aeronava WizzAir a povestit jurnaliştilor că echipajul s-a comportat exemplar şi că pasagerilor li s-a comunicat că ar exista unele probleme la trenul de aterizare.

"Să le dea Dumnezeu sănătate piloţilor, pentru că era să murim. Ni s-a comunicat că nu se deschide trenul de aterizare. Ne-au spus adevărul. S-au comportat exemplar”, a precizat bărbatul, după coborârea din avion.

Cursa WizzAir Eindhoven-Iaşi a înregistrat, marţi seară, dificultăţi la aterizarea pe Aeroportul din Iaşi. Avionul s-a rotit deasupra Iaşiului timp de câteva minute, după ce echipajul a semnalat existenţa unor probleme la trenul de aterizare. Autorităţile au activat Planul roşu. Cursa Iaşi-Bologna, care urma să fie operată cu aceeaşi aeronavă, a fost anulată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.