Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directorul DSP Giurgiu a fost diagnosticat cu COVID-19, iar adjunctul şi un medic al instituţiei au intrat în carantină

SANADOR
testare covid

Directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Giurgiu a fost confirmat pozitiv cu COVID-19, fiind internat în spital, iar directorul adjunct şi un medic al instituţiei au intrat de joi în carantină.

"Doamna director purta întotdeauna mască, mănuşi, în biroul dumneaei intrau doar două persoane eu, ca director adjunct, şi încă un medic. Ieri ne-a spus că o doare puţin în gât şi are dureri în spate, s-a testat şi a fost confirmată pozitiv cu COVID-19. Prin urmare, cei mai apropiaţi colaboratori, respectiv eu, ca şi director adjunct, şi încă un medic din instituţie am intrat de astăzi în carantină", a declarat joi, pentru AGERPRES, directorul adjunct al DSP Giurgiu, George Ciobanu.

Citește și: Studiu ÎNGRIJORĂTOR - Peste 50% dintre tinerii români și-au pierdut încrederea și motivația în perioada stării de urgență

El a afirmat că directorul DSP nu fusese în concediu şi purta întotdeauna mască şi mănuşi la serviciu, existând posibilitatea ca transmiterea bolii să fie comunitară în judeţul Giurgiu, unde sunt 394 de cazuri confirmate.

În prezent, activitatea la DSP Giurgiu este coordonată de directorul economic.

În ultima perioadă, şeful şi adjunctul ISU Giurgiu, precum şi alţi trei pompieri, cel puţin un ambulanţier şi un angajat al Inspectoratului Şcolar Judeţean au fost confirmaţi cu noul coronavirus şi sunt internaţi în spital, iar preşedintele CJ, Marian Mina, este în carantină până pe 2 august, după ce a fost contact apropiat, ca prieten, cu şeful ISU, rezultatul testării sale fiind negativ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.