Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directorul Romsilva își dă demisia

forestier

Adam Crăciunescu demisionează de la conducerea Romsilva și a anunțat Consiliul de Administrație al Regiei că va renunța la mandat din data de 21 martie, invocând probleme personale.

El a precizat pentru Mediafax că avea mandat până în 2017, dar că a decis să-l încheie mai devreme din motive personale, precizând că este vorba şi de vârstă, dar şi de "încărcătura" din ultima perioadă. După această decizie în termen de 60 zile trebuie să fie declanșate procedurile pentru desemnarea unui nou director general.

Decizia vine după ce miercuri, Adam Crăciunescu a fost revocat din funcţia de membru în Consiliul de Administraţie al Regiei Naţionale a Pădurilor Romsilva, Ministerul Mediului precizând că o decizie privind demiterea acestuia de la conducerea Romsilva poate fi luată doar de către Consiliul de Administraţie.

Ordinul de revocare a lui Crăciunescu din calitatea de membru în Consiliul de Administraţie al Regiei Naţionale a Pădurilor a fost semnat de către ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Cristiana Paşca Palmer.

Adam Crăciunescu este din mai 2012 director general al Romsilva şi din ianuarie 2014 era membru în Consiliul de Administraţie al Regiei Naţionale a Pădurilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.