Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directorul unui liceu din Sălaj - propunerea PNL pentru Primăria Zalău

PNL siglă

Vasile Bulgărean, directorul Colegiului Naţional Silvania, a fost validat de Biroul Politic Local al PNL Zalău pentru a candida la primăria municipiului.

Potrivit unei postări pe contul de Facebook al PNL Sălaj, decizia pentru susţinerea candidaturii lui Vasile Bulgărean a fost luată în şedinţa din 27 februarie, cu unanimitate de voturi, iar Comitetul Director Judeţean urmează să valideze această propunere.

Citește și: BREAKING Peste 3.000 de cetățeni din Italia au intrat în România în ultimele 24 de ore (oficial)

"Le mulţumesc colegilor pentru susţinere şi pentru încredere. Tratez cu maximă seriozitate şi responsabilitate această candidatură şi îmi doresc, la fel ca majoritatea zălăuanilor, ca oraşul să se dezvolte în următorii ani sub coordonarea unei echipe de dreapta. Totodată, eu şi colegii mei ne declarăm întreaga disponibilitate pentru a stabili o strategie alături de celelalte forţe anti-PSD, astfel încât, după scrutinul din iunie, cu susţinerea cetăţenilor, să aşezăm Zalăul şi Sălajul pe un traseu al dezvoltării şi al îmbunătăţirii calităţii vieţii, precum judeţele şi municipiile conduse de colegii noştri liberali - Cluj, Alba Iulia, Oradea", a declarat Vasile Bulgărean, potrivit Agerpres.

Vasile Bulgărean are 55 de ani, este doctor în matematică şi director al Colegiul Naţional Silvania. El a mai ocupat funcţia de inspector-şef al Inspectoratului Judeţean Şcolar Sălaj, precum şi cea de director al Şcolii gimnaziale "Corneliu Coposu" din Zalău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.