Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Discovery lansează o nouă emisiune: 'Supravieţuire: Singur sau în echipă?'

discovery

Discovery lansează o nouă emisiune: 'Supravieţuire: Singur sau în echipă?'

Discovery lansează "Supravieţuire: Singur sau în echipă?" ("Survive the Raft"), un experiment social de nouă episoade. Va putea fi urmărit începând de duminică, 17 septembrie, de la ora 22:00, informează news.ro.

Ce se întâmplă atunci când străini din toate mediile sociale se adună pentru a convieţui şi a munci pe mare? Nouă oameni, 21 de zile, un experiment în larg. Fiecare dintre ei provin din medii diferite, cu diferite credinţe. Ajung în Panama pentru a-şi testa abilitatea de a colabora, într-un experiment social care le va da şansa de a câştiga o avere.

Emisiunea a fost inspirată de studiul comportamental realizat în 1973 de antropologul mexican Santiago Genovés, care a vrut să ştie dacă oameni din culturi şi medii diverse pot lăsa deoparte diferenţele şi pot lucra împreună, în timpul unei călătorii de 101 zile pe Acali. Acum, cincizeci de ani mai târziu, Discovery duce lucrarea revoluţionară un pas mai departe, cu o nouă abordare a misiunii originale.

Programul este prezentat de Nate Boyer, Beretă Verde a armatei Statelor Unite, jucător de fotbal american şi actor.

Filmată în apropiere de Insulele Perlelor din Panama, emisiunea Supravieţuire: Singur sau în echipă? urmăreşte nouă concurenţi care pleacă pe Acali II timp de 21 de zile, pentru a testa dacă interesele personale vor sabota şansa echipei de a câştiga o avere împreună. Miza este mare: cu fiecare misiune reuşită, echipa câştigă bani pentru un pot comun, care va fi împărţit în mod egal de către cei care ajung la final. În fiecare săptămână, participanţii trebuie să îndeplinească provocări fizice şi intelectuale menite să perturbe şi să divizeze grupul. La finalul fiecărui episod, echipajul de pe Acali II are opţiunea de a continua ca grup sau de a schimba unul dintre ei cu un nou participant.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.