Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dispar 'minele de aur' din pușcării: Deținuții vor putea cumpăra produse on-line

laptopuriieftine.org
cumparaturi online

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) anunță că Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) are în pilotare activitatea “cumpărături on-line pentru deținuți”. După pilotare, sindicatele vor solicita ANP să facă o analiză comparativă și să stabilească care metodă este mai eficientă și mai puțin solicitantă pentru polițiștii de penitenciare.

Directorul general al ANP Dan Halchin a transmis organizațiilor sindicale că Administrația Națională a Penitenciarelor a informat toate penitenciarele în ceea ce privește promovarea anunțului pentru acest demers, pe site, cu precizarea tuturor condițiilor ce necesită a fi îndeplinite de către firmele interesate.

Unul din avantajele acestei inițiative a fost nepremeditat, și anume acela că s-a diminuat foarte mult problema prețurilor exagerate practicate de punctele comerciale, ca urmare a competiției care s-a creat între agenții economici. În cazul penitenciarelor cu ușile închise, prin activitatea de cumpărături on-line se câștigă foarte mult timp.

De altfel, aceste magazine din interiorul penitenciarelor sunt considerate adevărate "mine de aur" pentru firmele care au pus mâna pe un contract în pușcărie, prețurile produselor fiind cu adaos de până la 300 la sută. Nu de puține ori, în spațiul public au apărut informații despre legăturile apropiate existente între patronii magazinelor respective și directorii d epenitenciare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.