Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Divorțul actorilor americani Ben Affleck și Jennifer Garner a fost finalizat

glamour.ro
ben affleck

Divorțul actorilor americani Ben Affleck și Jennifer Garner a fost finalizat, la peste trei ani după ce cei doi au anunțat că se separă, iar detaliile privind termenii financiari ai înțelegerii la care au ajuns nu au fost făcute publice, potrivit people.com, scrie Mediafax.

Actorii, ambii în vârstă de 46 de ani, au avut, săptămâna trecută, o întâlnire cu avocații și un judecător, pentru a rezolva ultimele detalii privind divorțul, potrivit unor documente depuse în instanță și obținute de People.

Potrivit altor documente făcute publice anterior, cei doi actori nu vor împărți veniturile obținute de la separarea lor, anunțată pe 30 iunie 2015, la zece ani de la căsătorie. Însă, pe parcursul căsătoriei, Affleck și Garner au câștigat împreună aproximativ 190 de milioane de dolari. De asemenea, cei doi dețin împreună o casă în valoare de 17,5 milioane de dolari, în care locuiește în prezent actrița, împreună cu copiii cuplului, Violet, în vârstă de 12 ani, Seraphina, în vârstă de 9 ani, și Samuel, în vârstă de 6 ani.

Jennifer Garner şi Ben Affleck s-au cunoscut în 2001, în timpul filmărilor pentru "Pearl Harbor", dar s-au îndrăgostit abia în 2003, în timpul filmărilor de la "Daredevil", un lungmetraj în care au interpretat rolurile principale.

Citește și: Probleme URIAȘE pentru Cristiano Ronaldo: Acuzații de viol și pedofilie

Au decis să formeze un cuplu în 2005 şi s-au logodit în luna aprilie a acelui an. S-au căsătorit după alte două luni, în iunie 2005, în cadrul unei ceremonii private, pe Insulele Turks şi Caicos, în timp ce Jennifer era însărcinată cu prima lor fiică, Violet.

Ben Affleck - care, săptămâna trecută, a fost externat după o a treia cură de dezintoxicare - este cunoscut pentru rolurile din filme precum "Good Will Hunting" - pentru scenariul căruia a fost recompensat cu un premiu Oscar, împreună cu bunul său prieten Matt Damon -, "Armageddon - Sfârşitul lumii?", "Dogma", "Pearl Harbour", "Daredevil" şi "Despre bărbaţi şi nu numai...". El a regizat, printre altele, filmele "Dispărută fără urmă/ Gone baby gone" şi "The Town", pentru care actorul Jeremy Renner a fost nominalizat la Oscar, în 2011. Cineastul a fost recompensat în 2013 cu premiul Oscar la categoria "cel mai bun film", pentru lungmetrajul "Argo", pe care l-a produs, regizat şi în care a jucat rolul principal. Cel mai recent film în care Affleck a apărut este "Liga Dreptății/ Justice League", lansat în cinematografe în 2017.

Jennifer Garner a devenit cunoscută graţie rolului interpretat în serialul de televiziune "Alias" şi a jucat în ultimii ani roluri principale în câteva producţii importante, precum "Dallas Buyers Club", "Fantomele fostelor iubite/ Ghosts of Girlfriends Past", "Alexander şi cea mai oribilă zi/ Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day" și, foarte recent, "Peppermint: Gustul răzbunării/ Peppermint".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.