Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DIVORȚ la Bollywood: Un superstar se desparte după 15 ani de căsnicie

Studio
Bollywood

Superstarul cinematografiei indiene Aamir Khan, unul dintre cei mai cunoscuţi de la Bollywood, şi soţia sa, regizoarea Kiran Rao, şi-au anunţat sâmbătă despărţirea după 15 ani de căsătorie, scrie AFP.

Celebrul cuplu de la Bollywood a publicat un comunicat în care anunţă că despărţirea lor a fost de comun acord, dar că ăşi vor creşte fiul împreună şi vor continua să lucreze la proiecte comune.

"De-a lungul celor 15 ani frumoşi petrecuţi împreună am împărţit o viaţă de experienţe, de jucurie şi de râsete", au indicat ei. "Acum, ne-ar plăcea să începem un nou capitol din vieţile noastre - nu atât ca soţi şi soţie, cu ca părinţi şi familie unul pentru altul".

Mare vedetă în ţara natală, erou a două succese istorice în India, "3 idiots" (2009) şi "Ghajini" (2008), Amir Khan este de asemenea cunoscut pentru că a produs şi interpretat "Lagaan", filmul care a făcut cunoscut Bollywood-ul marelui public din Occident şi care i-a adus o nominalizare la Oscar pentru "cel mai bun film străin" în 2002.

Actorul producătorul şi regizorul în vârstă de 56 de ani şi soţia sa, 47 de ani, s-au căsătorit în decembrie 2005.

Activist pentru cauzele umanitare şi politice, Aamir Khan a jucat într-un remake de succes hollywoodian din 1994 "Forrest Gump", intitulat "Laal Singh Chaddha", a cărui lansare este prevăzută pentru sfârşitul anului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.