Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Divorţul anului la Hollywood: Două mari vedete şi-au spus ADIO / VIDEO

divort

Şoc imens în cetatea filmului, la Hollywood. Două mari vedete au decis să se despartă după doar cinci ani de mariaj. Este vorba despre cântăreţul Justin Timberlake și actriţa Jessica Biel. Acesta ar putea fi unul dintre cele mai costisitoare divorțuri, ei având de împărțit o avere de 300 de milioane de dolari. „Cei doi se ceartă din cauza copilului, a carierei și a altor femei, iar căsnicia lor e în pericol”, scriu jurnaliștii de la publicația OK.

Citește și: Guvernul Tudose, indicații pentru o bancă românească! Pentru ce ar trebui să lupte

Jessica Biel a fost luna trecută la gala de decernare a premiilor Emmy singură, având o apariție șocantă. Actrița părea foarte slăbită și tristă. „Nu se mai înțeleg de luni bune. Era o seară foarte importantă pentru Jess la premiile Emmy și de obicei au grijă să se afișeze împreună în fața camerelor de filmat. Faptul că Justin a refuzat să fie alături de ea arată faptul că relația lor s-a deteriorat, conform libertatea.ro.

Citește și: EXCLUSIV! Guvernul a MINȚIT toți studenții – păcăleală cu legea în față

Se pare că Justin se afla în noaptea galei în Brazilia, unde a susținut un concert, însă pe Biel a deranjat-o că nu și-a făcut programul astfel încât să fie lângă ea, așa cum a făcut mereu. „Jess se simte de multe ori de parcă ar fi o mamă singură și s-a săturat de situația asta. Ea nu mai are încredere în el”, a declarat o sursă pentru OK!, precizând că Biel și Justine se ceartă și din cauza altor femei, actrița fiind convinsă că soțul ei o înșeală. Cântăreţul şi actorul american Justin Timberlake s-a căsătorit cu actriţa Jessica Biel, pe 19 octombrie 2012, în sudul Italiei, după o relație de cinci ani, care a început în anul 2007. Cei doi artişti s-au logodit în timpul vacanţei de Crăciun din 2011 şi au împreună un fiu, Silas Randall Timberlake, în vârstă de doi ani, mai spune sursa citată.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.