Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Djokovic s-a calificat fără probleme în sferturi la Wimbledon

Liderul mondial al tenisului masculin, sârbul Novak Djokovic, nu a întâmpinat luni prea multă rezistenţă din partea chilianului Cristian Garin (20 ATP), pe care l-a învins cu 6-2, 6-4, 6-2, calificându-se în sferturi de finală la Wimbledon.

Djokovic, care are 34 de ani, va juca al 11-lea său sfert de finală la Wimbledon şi al 50-lea într-un turneu de Mare Şlem, notează AFP. El a reuşit luni al 18-lea succes consecutiv pe iarba londoneză, luând în calcul campaniile sale victorioase din 2018 şi 2019. El speră să egaleze recordul de 20 de turnee majore câştigate, deţinut de Roger Federer, calificat în optimi de finală, şi Rafael Nadal, absent de la ediţia din acest an, potrivit agerpres.ro.

Următorul său adversar va fi ungurul Marton Fucsovics (48 ATP), ce a trecut surprinzător luni de rusul Andrei Rublev (7 ATP), în cinci seturi, 6-3, 4-6, 4-6, 6-0, 6-3.

Ungurul de 29 de ani, care nu depăşise niciodată turul 2 la primele sale două participări la Wimbledon, este la cel mai bun rezultat la un turneu de Mare Şlem. El atinsese până acum optimile de finală la Openul Australiei în 2018 şi 2020 şi la Roland Garros în 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.