Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Djokovic speră că vaccinul anti-COVID nu va deveni obligatoriu pentru a putea juca în turneele ATP

Jucătorul sârb de tenis Novak Djokovic, nr. 1 ATP, şi-a exprimat speranţa că vaccinurile anticovid nu vor deveni o condiţie pentru ca jucătorii să poată participa la turneele ATP şi că trebuie să existe libertatea de alegere, scrie Reuters.

La începutul acestei luni, ATP a făcut noi precizări spunând că jucătorii care au fost vaccinaţi nu vor fi consideraţi contact direct al niciunei persoane testate pozitiv la coronavirus. De asemenea, ATP a întocmit şi o listă cu facilităţi pentru jucătorii care au fost vaccinaţi, potrivit agerpres.ro.

Djokovic a spus că există ''o mulţime de lucruri despre vaccinuri'' dar nu şi o claritate dacă ar fi obligatoriu sau nu.

''Nu cred că se va ajunge la asta. Sper că nu, pentru că am crezut întotdeauna în libertatea de alegere'', a declarat Djokovic.

În ceea ce-l priveşte, Djokovic a menţionat că nu va anunţa dacă va face sau nu vaccinul.

''Voi ţine pentru mine decizia. Este o chestiune personală şi nu vreau să intru în acest joc, pro şi contra vaccinurilor, joc pe care mass-media îl promovează din păcate în aceste zile. Nu vreau să fiu etichetat drept cineva care se opune vaccinului sau dimpotrivă...'', a punctat Djokovic.

Jucătorul sârb, testat pozitiv anul trecut, afirma cu mai mult timp în urmă că personal se opune vaccinării şi că nu este de acord ca această procedură să condiţioneze călătoriile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.