Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dmitri Medvedev trece la următorul nivel: citează cartea Apocalipsei și amenință cu pucioasă

canberratimes.com.au
medvedev

Vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, președintele partidului "Rusia Unită", Dmitri Medvedev, şi-a exprimat convingerea că președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, și compania sa se vor confrunta nu numai cu instanța umană, ci și cu una divină pentru acțiunile lor împotriva Lavrei Pecersk din Kiev.

Citește și: Bubuie un mare scandal în Ucraina: percheziții la un controversat cap al Bisericii, care a avut opinii pro-Rusia

"Sunt sigur că vor trebui să dea socoteală nu numai în fața instanţei umane, ci mai ales în fața instanţei lui Dumnezeu. Și vor primi pentru tot ce au făcut" - a scris Medvedev, duminică, pe canalul său Telegram, informează Rador.

"Și fiara a fost prinsă, iar împreună cu ea și proorocul mincinos, care făcuse înaintea ei semnele, cu care înșelase pe cei care primiseră semnul fiarei și se închinară icoanei ei. Amândoi au fost aruncați de vii în iazul de foc, care arde cu pucioasă" - a citat Medvedev din Apocalipsa lui Ioan Teologul.

Menţionăm că, sâmbătă, Serviciul de Securitate al Ucrainei l-a acuzat pe vicarul Lavrei Pecersk din Kiev, Mitropolitul Bisericii Ortodoxe Ucrainene, Pavlo, de incitare la ură religioasă și justificare a acțiunilor Rusiei.

Sediul de pe teritoriul Lavrei Pecersk, unde locuiește mitropolitul, a fost percheziționat, apoi Pavlo a fost dus la tribunal pentru alegerea unei măsuri de pedeapsă. Acolo, duhovnicului i s-a făcut rău, iar ședința a fost amânată până luni. Ulterior, s-a decis ca ședința să se ţină totuşi sâmbătă, iar Pavlo, care se afla în spital, să fie adus cu forţa la proces.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.