Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DNA intră în Serviciul de Telecomunicaţii Speciale: ANCHETĂ a procurorilor anticorupție pentru fapte petrecute în mandatul lui Sorinel Vasilca

Sigla DNA

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie derulează o anchetă vizând angajări de personal făcute la Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS), context în care au solicitat documente de la Departamentul de Resurse Umane al STS.

STS a confirmat, la solicitarea Profit.ro şi News.ro, că a pus la dispoziţia DNA documente, punctual, de resortul resurselor umane.

Citește și: Traian Băsescu îl desființează pe Ludovic Orban: E bun de dus la teatrul de comedie

”STS a răspuns şi va răspunde cu deschidere organelor de cercetare. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm faptul că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, a transmis Serviciul de Telecomunicaţii Speciale.

Surse judiciare au declarat că DNA a solicitat documente referitoare la concursuri de angajare sau la selecţii de personal organizate în mandatul lui Sorinel Vasilca la conducerea STS. Vasilca a deţinut funcţia de director al STS în perioada 1 august 2017 - 29 iulie 2019.

Citește și: Anunț de ultimă oră! Din cauza epidemiei cu COVID-19, se prorogă termenul pentru plata impozitelor

Până la ora transmiterii ştirii, Direcţia Naţională Anticorupţie nu a răspuns solicitării de a oferi informaţii în legătură cu acest subiect.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.