Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DNA lovește iar în marea corupție - Avocat din Baroul Călăraşi, trimis în judecată după ce a dat 2.000 de lei unui poliţist pentru a-l favoriza clientul său

Radu Pop
Sigla DNA

DNA lovește iar în marea corupție - Avocat din Baroul Călăraşi, trimis în judecată după ce a dat 2.000 de lei unui poliţist pentru a-l favoriza clientul său

Avocatul din Baroul Călăraşi care era cercetat de DNA pentru dare de mită după ce i-a oferit 2.000 de lei unui poliţist pentru a-l favoriza pe un client al său, acuzat de şantaj, a fost trimis în judecată de DNA.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul teritorial Constanţa au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a unui inculpat, avocat din cadrul Baroului Călăraşi, pentru dare de mită.

"În cursul zilei de 30 martie 2022, inculpatul, în calitatea menţionată mai sus, ar fi promis unui poliţist din cadrul Poliţiei municipiului Călăraşi suma de 2.000 lei pentru ca acesta să efectueze acte contrare atribuţiilor sale de serviciu, respectiv să asigure o situaţie favorabilă clientului său cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj. În aceeaşi zi, în contextul menţionat mai sus, avocatul ar fi remis poliţistului suma de bani menţionată, ocazie cu care s-a procedat la constatarea infracţiunii flagrante", a transmis, miercuri, DNA.

Dosarul a fost trimis spre judecare Curţii de Apel Bucureşti. În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin din partea Direcţiei Generale Anticorupţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.