Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doar 26% din bucureșteni sunt mulțumiți de Nicușor Dan/ Care sunt problemele de care se plâng locuitorii Capitalei (Sondaj CURS)

Euronews
Nicusor Dan

Un sondaj de Tip Omnibus la nivelul Municipiului București arată că de departe cea mai mare problemă pe care o reclamă bucureștenii este Traficul de coșmar (25%), urmare la mare distanță de Problema încălzirii louințelor (13%) și Problema curățeniei (12%).

Vezi și: Viena sugerează că va accepta aderarea României la Schengen, dar pune o condiție esențială

Urmează Problema poluării (10%), Problema parcărilor (9%), Problema stării drumurilor principale (8%) și Colectarea gunoiului (7%).

80% din bucureșteni susțin că au o Părere proastă și Foarte proastă despre Primarul General al Capitalei și doar 23% susțin că au o părere Bună și 3% una Foarte Bună.

Lucrurile stau mai bine în cazul primarilor de sector  - 47% au o părere Proastă și Foarte proastă, în timp ce 50% au o părere Bună și Foarte bună.

În aceste condiții întrebați În ce direcție se îndreaptă țara doar 18% susțin că aceasta ar fi una Mai degrabă bună și 73% una Mai degrabă greșită.

În Cazul Capitalei lucrurile stau sensibil mai bine – 20% indică o direcție mai Degrabă Bună și 71% o direcție Mai degrabă greșită.

Sondajul a avut loc în perioada 6-16 decembrie 2022 pe un eșantion de 817 persoane cu o marjă de eroare de +/- 3.4% la un nivel de încredere de 95%. Datele sunt poderate în funcție de structura pe vârste și culegerea lor s-a făcut prin interviuri față în față la domiciliul respondenților.

VEZI AICI CERCETAREA/

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.