Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doc Gynéco, un rapper cunoscut pentru sprijinul dat campaniilor fostului președinte francez Nicolas Sarkozy, a fost condamnat / VIDEO

Vision for the G20: Nicolas Sarkozy, Klaus Schwab

Doc Gynéco, un rapper francez cunoscut pentru sprijinul acordat campaniilor fostului preşedinte Nicolas Sarkozy, a fost condamnat marţi la Paris la cinci luni de închisoare cu suspendare şi la o amendă de 2.000 de euro pentru violenţă conjugală, după ce în luna martie şi-a pălmuit şi şi-a insultat soţia, fapte pe care le-a recunoscut, informează AFP, potrivit Agerpres.

Această sentinţă este mai uşoară decât cea cerută de procuratură, care solicitase la sfârşitul dimineţii şase luni de închisoare cu suspendare.

Instanţa a adăugat la aceste cinci luni de închisoare o perioadă de probaţiune de trei ani, timp în care artistul va trebui să respecte mai multe obligaţii, cum ar fi cea de a urma un curs pe tema violenţei conjugale, precum şi interdicţiile de a apărea la domiciliul soţiei sale şi de a intra în contact cu aceasta.

La audiere, artistul în vârstă de 47 de ani, pe numele real Bruno Beausir, a recunoscut că pe 10 martie i-a dat patru palme soţiei sale în casa lor din Paris.

Rapperul şi soţia sa sunt căsătoriţi de 25 de ani şi au împreună trei copii.

Poliţia a fost alertată de un trecător care a auzit ţipete prin fereastra deschisă. Victima prezenta un edem la ochiul stâng şi mai multe vânătăi pe faţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.