Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOCUMENT România stabilește un nou record de persoane vaccinate: Două reacții adverse sunt în curs de investigare

Peste 57.000 de români sunt imunizați, după ce au primit a doua doză de vaccin împotriva COVID-19. Numărul de doze de vaccin administrate de la debutul campaniei este de peste 570.000.

DOCUMENTUL poate fi consultat AICI

Potrivit datelor puse la dispoziția CNCAV de către Institutul Național de Sănătate Publică, prin aplicația Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), care ține evidența vaccinărilor, miercuri s-au administrat 42.326 de doze de vaccin, din care 25.718 persoane au fost vaccinate cu prima doză, iar 16.608 persoane au fost vaccinate cu a doua doză.

Numărul total de doze administrate de vaccin împotriva COVID-19 Pfizer BioNTech, începând cu data de 27 decembrie 2020, este de 570.704, la un număr de 513.429 persoane din care 456.154 persoane vaccinate cu prima doză și 57.275 de persoane vaccinate cu a doua doză.

Citește și: Elena Udrea reacționează după ce a fost acuzată de spălare de bani și instigare la luare de mită: Nimeni nu a luat niciun ban, nici macar nu s-a platit ceva

Numărul total de reacții adverse înregistrate la nivelul centrelor de vaccinare în ultimele 24 de ore este de 101, toate comune și minore. Este vorba de 16 reacții de tip local și 85 de reacții generale.

Numărul total de reacții adverse înregistrate la nivelul centrelor de vaccinare începând din 27 decembrie 2020 este de 1.384 de reacții comune și minore, din care 403 reacții de tip local cu durere la locul injectării; 981 reacții generale (febră, cefalee, mialgii, artralgii, astenie, alergii de tip urticarie).

Două reacții adverse sunt în curs de investigare.

Citește și: Purtătorul de cuvânt de la Matei Balș: Nu este atât de important să știm câte persoane sunt infectate cu noile tulpini .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.